BZ
Меню
Количка

HomeSpa

Марка: HomeSpa
Популярно от древността, маслото от лимон е използвано доста в Аюрведската медицина. Също така свойствата на това масло са доказани от науката. Лимоненото масло се използва широко за пречистване от токсините, спомага за понижаване на кръвното налягане, действа диуретично и стимулира кръвообращението..
12.00 лв.
Марка: HomeSpa
Маслото от иланг-иланг притежава нежен и деликатен аромат. Използва се в медицината поради наличието на терапевтични свойства. Познато е като антидепресант, антисептик и афродизиак. Прилага се и за намаляне на високо кръвно. Маслото от иланг иланг облекчава гняв, намалява стреса, тревожността; еднов..
17.50 лв.
Марка: HomeSpa
Етеричното масло от иглички на бял бор е чудесен избор за тонизиране и енергизиране на организма, успокояване на нервно напрежение и възбуда. Положителното въздействие върху човешкото здраве се дължи на антибактериалното му, антисептично действие. Предпочитана съставка в много фармацевтични препарат..
15.00 лв.
Марка: HomeSpa
Канелата е позната като една от най-древните билки и някога е била оценявана като златото. Смята се, че притежава силни антиоскадантни свойства. Маслото има ободряващо, възбуждащо и тонизиращо действие. Също така се използва и като антидепресант. Познати от древността са неговите подсилващи апетита ..
25.00 лв.
Марка: HomeSpa
Етеричното масло от грейпфрут има позитивен ефект върху лимфната система, което на свой ред има голяма роля в механизма на детоксификация в човешкия организъм.Друго благоприятно свойство на етеричното масло от грейпфрут е неговия ободряващ и тонизиращ ефект, което го прави подходящо за справяне със ..
13.00 лв.
Марка: HomeSpa
Притежава неподоризани болкоуспокояващи, антидепресантни и антиоксидантни свойства. От около 2000 години се ползва активно в медицината, кулинарията и бита на цяла Азия.Ботанично име: Syzygium aromaticumПроизход: МадагаскарДобив: Парна дестилация.Аромат: сладък, цитрусовКомбинира..
12.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)