BZ
Меню
Количка

BIOSOLIS

Марка: BIOSOLIS
Ако кожата ви е чувствителна и нетолерантна към слънчевите лъчи и склонна към алергии, имате нужда от допълнително предпазване и грижа. Екстремният слънцезащитен флуид е подходящ за много чувствителна и нежна кожа. Предотвратява раздразняванията и слънчевите алергии и предпазва кожата от хиперпигмен..
26.85 лв.
Марка: BIOSOLIS
Формулите на слънцезащитните продукти на Biosolis са обогатени с растителни масла и минерални слънцезащитни филтри, които предлагат натурална защита от слънчевите лъчи с мисъл за човека и природата. Продуктите са разработени в съответствие с всички Европейски стандарти за слънцезащитна грижа с изпол..
34.85 лв.
Марка: BIOSOLIS
Минерално слънцезащитно мляко със защитен фактор 30, което защитава кожата от вредното въздействие на UVA лъчите до 450 минути! Естествена формула, съдържаща 99% натурални и 51.2% органични съставки. В практична и компактна опаковка. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа, aбсорбира бързо и не остав..
33.85 лв.
Марка: BIOSOLIS
Слънцезащитен био крем - спрей за лице и деколте на BIOSOLIS с много висока и ефективна натурална защита от вредното влияние на ултравиолетовите слънчеви лъчи, която се осигурява от минерални филтри. Идеален за ежедневна употреба в слънчевите дни за всеки тип кожа. Водоустойчив и..
29.10 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)