BZ
Меню
Количка

Dr. Konopka's

Марка: Dr. Konopka's
Маска за коса с екстракт от дива къпина, който помага за възстановяването и подхранването на суха и увредена коса, придава блясък и еластичност. Съдържа билковото масло за коса на д-р Конопка №52, сертифицирано по стандарта BDIH COSMOS Natural.Веган. 100% натурални съставки.Активна съставк..
9.65 лв.
Марка: Dr. Konopka's
Съдържа билковото масло за коса на д-р Конопка №28, сертифицирано по стандарта BDIH COSMOS Natural. Органичното масло от розмарин помага на отслабената коса да стане отново еластична, блестяща и силна.Веган. 100% натурални съставки.Активна съставка: масло от розмарин.Начин на употреба: Нан..
9.65 лв.
Марка: Dr. Konopka's
Съдържа билковото масло на Др. Конопка № 28, сертифицирано по стандарта BDIH COSMOS Natural. Органичното масло от розмарин помага на отслабената коса да стане отново еластична, блестяща и силна. Веган. 100% натурални съставки.Активна съставка: масло от розмарин.Начин на употреба: Нане..
10.35 лв.
Марка: Dr. Konopka's
Съдържа маслата за коса на д-р Конопка №37 и №52, сертифицирани от BDIH COSMOS Natural, както и органично масло от лавандула. Маслата съдържат комплекс от витамини, необходими за поддържане здравето на косата, укрепване на корените и предотвратяване на косопада. . За всеки тип коса. В..
10.35 лв.
Марка: Dr. Konopka's
Съдържа билковото масло за коса на д-р Конопка №28, сертифицирано по стандарта BDIH COSMOS Natural. Органичното масло от розмарин помага на отслабената коса да стане отново еластична, блестяща и силна. Веган. 100% натурални съставки.Активна съставка: масло от розмарин. Начин на употре..
11.65 лв.
Марка: Dr. Konopka's
Съдържа маслата за коса на д-р Конопка №37 и №52 с комплекс от витамини, необходими за поддържане здравето на косата, укрепване на корените и предотвратяване на косопада. За всеки тип коса. Веган. 100% натурални съставки.Активна съставка: масло от лавандула. Начин на употреба: Из..
12.65 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)