BZ
Меню
Количка

Натурални бои

Натурални бои
Марка: Logona
Боята за коса Нуга кафяво е подходяща за светло руса до светлокафява коса. Растителната крем боя покрива всеки отделен косъм като филм. Уникалният състав от растителни оцветители и съставки осигурява живи цветове, блясък и обем. Кремообразна текстура, готова за боядисване. Не е възможно изсветляване..
36.95 лв.
Марка: Logona
Идеалена за средно руса до средно кестенява коса. Растителната крем боя покрива всеки отделен косъм като филм. В зависимост от естествения цвят на косата се получава индивидуален резултат от боята. Уникалният състав от растителни оцветители и съставки осигурява живи цветове, блясък и обем. Крем..
36.95 лв.
Марка: Logona
Нюанс Медено червен е особено подходящ за руса до кестенява коса. Растителната крем боя покрива всеки отделен косъм като филм. В зависимост от естествения цвят на косата се получава индивидуален резултат от боята. Уникалният състав от растителни оцветители и съставки осигурява живи цветове, блясък и..
36.95 лв.
Марка: Logona
Боята за коса Медено рус е особено подходящ за светло руса до светлокафява коса. Растителната крем боя покрива всеки отделен косъм като филм. Уникалният състав от растителни оцветители и съставки осигурява живи цветове, блясък и обем. Действието е насочено само към външния слой на косата, като го по..
36.95 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)