BZ
Меню
Количка

Пудри и руж

Пудри и руж
Био Минерален Руж с Мултиефект - 01 Coral - 9г Био Минерален Руж с Мултиефект - 01 Coral - 9г
Нов Няма наличност
Марка: Sante
Био минерален руж с мултиефект - 01 Coral на SANTE.Придава естествен блясък на лицето и прави кожата да изглежда здрава и красива. Шест цвята в един продукт, които може да нанесете смесвайки ги, според желания ефект. Активни съставки: Био масло от Акай - подхранва сухата и з..
25.99 лв.
Био Бронзираща и Контурираща Пудра - 9г Био Бронзираща и Контурираща Пудра - 9г
Нов Няма наличност
Марка: Sante
Био Бронзираща и Контурираща Пудра (Минерален Бронзант) SANTE. Придава естенствен блясък на кожата. Формула с био какаово масло и деликатни, отразяващи светлината пигменти. Копринено меката текстура се нанася лесно върху фон дьо тен и пудра.Идеален и за контуриранеЕстествен блясък Нач..
26.90 лв.
Био компактна пудра - 03 Warm Honey - 9г Био компактна пудра - 03 Warm Honey - 9г
Нов Няма наличност
Марка: Sante
Био компактна пудра 03 Warm Honey SANTE. Подходяща за тъмна кожа.Матира и фиксира грима. За естествен и равномерен тен. Отнема мазния блясък от кожата и оставя нежни блестящи частици. Обогатена с органично масло от конопено семе, лицето е защитено от антиоксиданти. Леко до средно покритиеМ..
24.99 лв.
Био компактна пудра - 02 Neutral Beige - 9г Био компактна пудра - 02 Neutral Beige - 9г
Нов Няма наличност
Марка: Sante
Био компактна пудра 02 Neutral Beige SANTE.Матира и фиксира грима. За естествен и равномерен тен. Отнема мазния блясък от кожата и оставя нежни блестящи частици. Обогатена с органично масло от конопено семе, лицето е защитено от антиоксиданти. Леко до средно покритиеМатира и фиксира г..
24.99 лв.
Био компактна пудра - 01 Cool Ivory - 9г Био компактна пудра - 01 Cool Ivory - 9г
Нов Няма наличност
Марка: Sante
Био компактна пудра 01 Cool Ivory SANTE.Матира и фиксира грима. За естествен и равномерен тен. Отнема мазния блясък от кожата и оставя нежни блестящи частици. Обогатена с органично масло от конопено семе, лицето е защитено от антиоксиданти. Подходяща за хора със светла кожа.Леко до средно покри..
24.99 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)