BZ
Меню
Количка

Слънцезащита и тен

Слънцезащита и тен
Марка: L'erbolario
Слънцезащитен крем SPF50 с изключително приятна консистенция, който обгръща с комфорт кожата ви, когато тя се нуждае от максимална защита от UVA и UVB лъчите. Предназначен за светла и чувствителна кожа, която бързо се зачервява, той е идеален и за деца през първите дни на излагане на слънце. В ..
35.00 лв.
Марка: L'erbolario
Идеалният избор, когато искате да се радвате на прекрасен загар, предпазвайки кожата от неблагоприятни последици. Този продукт осигурява средно силна защита благодарение на богатата гама от съставки от растителен произход, най-добрата хидратация, неутрализирайки изсушаващия ефект на слънцето, и ценн..
31.00 лв.
Марка: L'erbolario
Крем за свръхчувствителна кожа, подходящ при излагане на силно слънце, особено през първите дни. Препоръчван и за детската кожа, той е идеален както за лицето, така и за цялото тяло. Обогатен е със силно подхранващи масла и предпазва от UVA и UVB лъчите, спомага за предотвратяване образуването на бр..
33.00 лв.
Марка: BIOBAZA
100% натурален продукт. Слънцезащитен балсам за устни BIOBAZA е на основата на пчелен восък, натурални масла с естествен слънцезащитен фактор. Предпазва от вредните UV лъчи. Овлажнява, подхранва и омекотява устните. Съдържа висококачествени масла от морков, лешник и витамин Е, които предпазват от ок..
7.50 лв.
Марка: BIOSOLIS
Формулите на слънцезащитните продукти на Biosolis са обогатени с растителни масла и минерални слънцезащитни филтри, които предлагат натурална защита от слънчевите лъчи с мисъл за човека и природата. Продуктите са разработени в съответствие с всички Европейски стандарти за слънцезащитна грижа с изпол..
34.85 лв.
Марка: BIOSOLIS
Минерално слънцезащитно мляко със защитен фактор 30, което защитава кожата от вредното въздействие на UVA лъчите до 450 минути! Естествена формула, съдържаща 99% натурални и 51.2% органични съставки. В практична и компактна опаковка. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа, aбсорбира бързо и не остав..
33.85 лв.
Марка: BIOSOLIS
Слънцезащитен био крем - спрей за лице и деколте на BIOSOLIS с много висока и ефективна натурална защита от вредното влияние на ултравиолетовите слънчеви лъчи, която се осигурява от минерални филтри. Идеален за ежедневна употреба в слънчевите дни за всеки тип кожа. Водоустойчив и..
29.10 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)