BZ
Меню
Количка

Дифузери

Дифузери
Марка: Armina
Ултразвуков арома дифузер Kaori. Подходящ за дома и офиса. Модел със светло дърво и черна решетка с японски мотиви. Възможност за управление на осветлението и дифузацията по отделно. Може да се избере бяло, червено или комбинация от двата цвята.Подходящ за помещения до 60 кв.м.Гаранция 2 години.Разм..
73.50 лв.
Дифузер Milia Дифузер Milia
Няма наличност
Марка: Armina
Ултразвуков арома дифузер Milia. Подходящ за дома, детски помещения и офиса. Компактен дифузер с USB захранване. Лесен за употреба и с удароустойчива обвивка. Автоматично изключване при намаляване нивото на водата. Подходящ за помещения до 30 кв.м.Дифузер Milia има възможност за смяна на д..
39.99 лв.
Дифузер Compact
Няма наличност
Марка: Aroma Mama
Ултразвуков арома дифузер. Подходящ за дома и офиса. Компактен Дифузер с USB захранване. Лек, поративен и удобен за преместване в различни помещения и при пътуване. Чрез маслата, които поставяме в дифузера, постигаме ефектите, които бихме желали - да релаксираме, да се отпуснем при стрес и нерв..
43.90 лв.
Дифузер Bamboo
Няма наличност
Марка: Aroma Mama
Ултразвуков арома дифузер. Подходящ за дома и офиса. Дифузер с красив и изчистен дизайн от естествено бамбуково дърво. Вместимост на контейнера: 200мл.Размер: 103/103/130 мм.Покрива площ до 60 кв.м.Светлина в 7 цвятаАвтоматично изключване при намаляване на нивото на водата24 месеца гаранци..
68.99 лв.
Дифузер Family Love
Няма наличност
Марка: Aroma Mama
Ултразвуков арома дифузер. Подходящ за дома и офиса.Закачлив и изчистен дизайн с контрол на управлението чрез докосване и функция таймер.Покрива площ до 50-60 кв.мВместимост на контейнера: 300мл.Размер: 123/123/158мм.Таймер фукция за 4 часа и настройка на силата на изпарение силно/слабоКонтрол на уп..
69.90 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)